Cantucci cu migdale si cacao

de slowfoodcuisine in Prajituri, 26 Feb 2011 | 4029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cups faina (aproximativ 250g)
  • 140g zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet esenta vanilie bourbon
  • esenta de migdale
  • 1/2 lingurita sare
  • 40g cacao
  • 4 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cantucci cu migdale si cacao:

Se amesteca ingredientele uscate peste care se pun cele 4 oua batute.

Se omogenizeaza compozitia si se formeaza doua suluri de aluat late cam de 10 cm pe care le aplatizam usor.

Se coc la 180 grade timp de 25 minute.

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se racoreasca putin.

Apoi le taiem in bucati groase de 2cm si le punem din nou la copt pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cantucci cu migdale si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]