Cannelloni cu carne tocata

de Laly in Cannelloni, 13 Mar 2012 | 10789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Sos bechamel:
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri faina
  • 1 litru lapte
  • 2 linguri parmezan sau cascaval ras
  • sare,piper,nucsoara
  • Umplutura de carne:
  • 500 gr rosii
  • 1 cutie cannelloni
  • 700 gr carne tocata
  • 3 cepe
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 cana supa de legume
  • sare,piper
  • 200 gr cascaval 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne tocata:

Preparare sos Bechamel:punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si omogenizam bine.

Umplutura de carne:tocam ceapa marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei, pana devine usor sticloasa. Adaugam carnea si lasam pana scade zeama lasata. Intre timp oparim si curatam rosiile. Eu le-am mixat la blender, cine doreste le poate da  pe razatoare. Adaugam peste carne rosiile si supa de legume si lasam la foc mic pana scade toata zeama, iar carnea este bine patrunsa. Condimentam cu sare si piper si lasam la racit.

Fierbem cannelloni conform instructiunilor de pe pachet, eu le-am fiert cu 1 minut mai putin pentru a le putea umple fara sa se rupa. Umplem cannelloni cu amestecul de carne. Intr-o tava mai inalta punem sos Bechamel (circa 2 polonice), apoi asezam cannelloni. Punem sucul de rosii deasupra, apoi presaram cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Punem deasupra o folie de aluminiu si dam la cuptor circa 20 de minute, apoi indepartam folia si lasam pana se rumeneste cascavalul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

14.03.2012, 16:57

Exceptional!!!!

Laly 1

14.03.2012, 21:53

Dragele mele,dragutii mei va astept cu drag pe toti

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]