Cannelloni cu carne si sos de rosii

de Aletta in Cannelloni, 20 Sep 2015 | 7735 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

20.09.2015, 14:52

Corinuta 1

20.09.2015, 15:03

Bunatate de papica!

Catalina L 1

20.09.2015, 15:11

Bune bune

mirela0911 1

20.09.2015, 15:13

Ce bine arata!

Adele 1

20.09.2015, 15:22

daniastefania 1

20.09.2015, 15:30

Bun!

CameliaR 1

20.09.2015, 16:00

Delicios!

-Licurici- 1

20.09.2015, 16:49

foarte buni!

Andra_Constantinescu 1

20.09.2015, 18:18

Bune! Mi-ai facut pofta!

Dya Daniela Andrei 1

20.09.2015, 18:30

Chiar asta aveam si eu in plan

Aletta 1

20.09.2015, 20:32

Corinutza

Aletta 1

20.09.2015, 20:33

Catalina

Aletta 1

20.09.2015, 20:33

Multumesc Mult,Mirela

Aletta 1

20.09.2015, 20:34

Camelia

Aletta 1

20.09.2015, 20:34

Licurici,mersiii

Aletta 1

20.09.2015, 20:35

Andra,te invit la masa

Aletta 1

20.09.2015, 20:35

Dya

MOKUSKA 1

21.09.2015, 10:17

gustoasa reteta

Gherca Daniela 1

21.09.2015, 13:09

Aletta 1

21.09.2015, 19:41

Multumesc Mokusca

RuxyRux 1

26.09.2015, 13:26

Tare bine arata! Sunt sigura ca este foarte gustos preparatul tau Alle!

Aletta 1

26.09.2015, 17:33

Mersiiii frumoss!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caneloni cu pui si ghebe