Imi plac mult atat cu carne cat si doar cu legume. Acum am facut varianta cu carne si legume si cu sos de rosii aromat cu busuioc.
Curatam si spalam morcovul, ceapa si usturoiul, carnea o taiem cubulete, apoi le dam pe toate prin masina de tocat carne. (eu am masina de tocat la robot si totul decurge foarte rapid).
Adaugam oul, sarea, piperul si verdeturile si amestecam bine.
Punem umplutura intr-un pos si umplem fiecare bucata de cannelloni. Se poate si cu o lingurita dar dureaza mai mult.
Ungem o tava de marime potrivita cu ulei de masline si asezam pastele, lasand putina distanta intre ele.
Sosul de rosii il amestecam cu putina sare, piper si o lingurita de zahar si turnam peste paste.
Presaram deasupra busuioc uscat, acoperim tava cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de o ora. Ultimele 5-10 minute le lasam fara folie de Al.
Servim simplu sau cu smantana!