Cannelloni cu carne

de Catalinaflorea in Cannelloni, 13 Apr 2015 | 4249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • o ceapa mica
  • 5 linguri de parmezan
  • 3 lnguri de ulei masline
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 4 oua
  • 1 pahar lapte
  • 4 linguri de faina
  • 40 gr ulei
  • 300 g pasta de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • o canita de apa
  • busuioc proaspat
  • 4 linguri ulei masline
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Se amesteca cele 4 oua cu laptele, uleiul si faina apoi se coc clatite subtiri.

Se amesteca carnea cu celelalte igrediente si se tine foare putin pe foc, circa 5 minute.

Intr-o oala se pune sucul de rosii su apa, usturoiul intreg si busuioc si se lasa la fiert circa 40 minute.

Se ruleaza clatitele cu carne apoi se aseaza in rand intr-o tava.

Deasupra de pune socul de rosii si parmezan mult.

Se da la cuptor pentru 15 minute pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne