Cannelloni cu carne

de Catalinaflorea in Cannelloni, 13 Apr 2015 | 4643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • o ceapa mica
  • 5 linguri de parmezan
  • 3 lnguri de ulei masline
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 4 oua
  • 1 pahar lapte
  • 4 linguri de faina
  • 40 gr ulei
  • 300 g pasta de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • o canita de apa
  • busuioc proaspat
  • 4 linguri ulei masline
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Se amesteca cele 4 oua cu laptele, uleiul si faina apoi se coc clatite subtiri.

Se amesteca carnea cu celelalte igrediente si se tine foare putin pe foc, circa 5 minute.

Intr-o oala se pune sucul de rosii su apa, usturoiul intreg si busuioc si se lasa la fiert circa 40 minute.

Se ruleaza clatitele cu carne apoi se aseaza in rand intr-o tava.

Deasupra de pune socul de rosii si parmezan mult.

Se da la cuptor pentru 15 minute pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dantes 1

14.04.2015, 11:18

Bune!

mirela0911 1

14.04.2015, 15:34

Buneeee!

Geanina87 1

14.04.2015, 19:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola