Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

de Sidy in Cannelloni, 12 Noi 2012 | 8835 vizualizari

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

12.11.2012, 15:54

ce delicios e

Geanina87 1

12.11.2012, 15:55

bun-bun

diaconta 1

12.11.2012, 15:59

grozav de bine arata

diana_k 1

12.11.2012, 16:01

foarte buni!!!

DIANA B 1

12.11.2012, 16:04

Wow , da' bine mai arata ... yam ,yam

MotanLaOale 1

12.11.2012, 16:35

bun bun

Bunica 1

12.11.2012, 17:20

Wow,wow ce prezentareee!Ai facut o bunatateee!

Angelina_Elena 1

12.11.2012, 17:38

foarte bun!

jolygina 1

12.11.2012, 17:42

foarte bine arata

adasev12 1

12.11.2012, 18:10

fffff delicios

angyb 1

12.11.2012, 18:23

ANNA_46 1

12.11.2012, 20:46

Mmm.....cum arata

Ubulika 1

12.11.2012, 21:12

Rocsi 1

12.11.2012, 21:20

Foarte bunnnnnn

Criss 1

13.11.2012, 10:09

Vai cum arata! Puiutul meu adora pastele, ar manca non-stop.

Adryano_bucataras 1

14.11.2012, 04:13

un sos bolgnese nu se face asa,si eu iti dau un sfat ca cel mai usor mod de a face cannelloni e sa folosesti foaia de lasagna

Sidy 1

14.11.2012, 08:25

Dar cum se face sosul dupa parerea ta ????
De ce ti se pare ca e mai usor sa rasucesc foaia de lasagna, decat sa folosesc cannelloni gata facut ???

Sim0na 1

14.11.2012, 12:11

Mm... ce delicios arata!!

Sylvia 1

14.11.2012, 17:41

Sidyyyy bravo de reteta este bestiala !!!! si sosul Bechamel e perfect ca ingrediente ! bravo si pupici

Panacris 1

12.08.2018, 09:34

Sidy 1

13.08.2018, 07:31

Panacris

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne