Cannelloni alla bolognese

de dakris in Cannelloni, 28 Mai 2012 | 11622 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

28.05.2012, 13:31

MonaMimi 1

28.05.2012, 13:37

MIUTA 1

28.05.2012, 13:49

Foarte gustosi

diaconta 1

28.05.2012, 13:52

musai sa le repet si eu

Lau 1

28.05.2012, 14:22

foarte bun

Panacris 1

28.05.2012, 14:53

Delicioase!

butoiaurora76 1

28.05.2012, 15:54

o portie va rog! arata senzational!

mamaieelena 1

28.05.2012, 16:24

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 16:33

place.

alinutzika 1

28.05.2012, 16:51

super bun

Mitinita 1

28.05.2012, 17:05

elucubratiiculinare 1

28.05.2012, 17:07

nu am incercat niciodata aceasta reteta

Angelina_Elena 1

28.05.2012, 17:39

delicioase!

deyutzky 1

28.05.2012, 17:55

ce bine arata

Rocsi 1

28.05.2012, 20:26

Foarte gustosi!!!

mirela0911 1

28.05.2012, 21:35

As manca si eu o portie!

susu 1

28.05.2012, 22:26

arata senzational

iry-gabriela 1

29.05.2012, 00:01

dakris 1

29.05.2012, 08:47

Va multumesc, dragi bucatarasi, pentru like-uri, comentarii si aprecieri!

Maria68 1

29.05.2012, 11:16

dakris 1

29.05.2012, 17:26

Multumesc, Maria68!

mena29 1

29.05.2012, 19:46

Sim0na 1

29.05.2012, 20:13

Ce delicios arata... As vrea si eu o portie...

dakris 1

31.05.2012, 08:27

Multumesc, Mena si Simona!

sabinacasapciuc 1

04.06.2012, 17:58

deci in final cannelloni nu trebuie fierte? eu am facut o data dupa o alta reteta si acolo trebuiau fierte, deci pina la sfirsit mai multe s-au farimat

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne