Τοcanita de pui cu mamaliguta

de nadiuta123 in Pui, 8 Feb 2012 | 3063 vizualizari

 

Delicioasa

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui fiarta
  •  3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  •  marar,
  • bulion
  • ,sare si piper.
  • ciuperci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Τοcanita de pui cu mamaliguta:

Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu ceapa, se aduga sare si piper (dupa gust), ciupercile si se lasa sa se caleasca bine, dupa care se adauga bulionul si o cescuta cu apa. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga carnea de pui maruntita (cu mana) se lasa sa mai fiarba pana sosul devinde consistent. Se orneaza cu marar si se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Τοcanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui si porumb in stil Cajun