Calavie ( paine cu vin )

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 17691 vizualizari

 

Cand eram mica mancam calavie fara un motiv anume : doar scoaterea painii din cuptorul fierbinte, era o ocazie sa facem si calavie. Cum in ultima vreme am tot impartit calavie la parastasele tatalui, m-am gandit sa va impart si voua, chiar daca numai virtual...

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri cu zahar
  • 200 ml. vin rosu
  • paine impletita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calavie ( paine cu vin ):

Varianta 1.   Vinul cu zaharul se dau in clocot si se toarna fierbinte peste bucati de paine impletita , fierbinte. 

Varianta 2.   Punem intr-un castron zaharul, vinul si bucatile de paine, apoi bagam totul la microunde, 40 secunde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Calavie ( paine cu vin )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:32

foarte interesant , nu am mai auzit, dar am sa incerc chiar m-ai facut curioasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:15

foarte interesanta reteta

Miha 1

27.03.2012, 17:22

Ahaaa...deci asta e medicament ... pentru insomniaci...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbenă cu sos provensal