Café bombón

de Angelina_Elena in Cafea, 7 Mar 2013 | 5489 vizualizari

 

Café bombón este o cafea clasica a comunitatii Valenciene. Nu exista cafenea in Alicante, Castellón sau Valencia care sa nu serveasca acest tip de cafea, care s-a extins in toata peninsula.

Café bombón este o cafea simpla, un expresso normal, servit cu lapte condensat intr-un pahar transparent de sticla, pentru a se observa cele doua straturi, cel de cafea, si cel de lapte condensat.

 

INGREDIENTE

  • 1 cafea expresso
  • 3 lingurite lapte condensat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Café bombón:

Prima data pregatim cafeaua.

Apoi luam un pahar\ceasca transparenta si punem cele 3 lingurite de lapte condensat.

Consistentele fac diferenta, laptele condensat, fiind dens ramane in partea de jos a paharului iar cafeau, fiind lichida ramane in partea superioara.

Amestecam cu o lingurita, apoi servim !

Daca ti-a placut reteta noastra "Café bombón" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

Angelina_Elena 1

07.03.2013, 21:31

Rocsi 1

08.03.2013, 20:50

Trebuie sa aiba un gust foarte bun!

darkn3s 1

07.06.2013, 13:10

optional se poate adauga baileys si 2 cuburi de gheata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazagran