COCKTAIL DE CAFEA CALDUT

de adasev12 in Cafea, 19 Oct 2010 | 6864 vizualizari

 

1. fiindca am vazut milkshake -ul corinei33....
2. fiindca nu-mi place laptele " in pielea goala"...

 

INGREDIENTE

  • 2 -3 l-ite de ness
  • 3 l-ite zahar
  • cateva bucatele de ciocolata razuite
  • 50 ml frisca lichida
  • 100 ml apa calduta
  • 150 ml lapte caldut
  • frisca batuta
  • esenta de rom
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA COCKTAIL DE CAFEA CALDUT:

am folosit ingredientele caldute, nici  prea calde, dar nici de la frigider....ca, deh!...a venit frigul....brrrrrr!!!

deci: toate ingredientele de mai sus se pun in shaker sau blender si se mixeaza fff bine, in afara de frisca batuta, care se pune deasupra.

P.S. trebuia sa postez si poza cu alex....ca e ceva de groaza...cum vede ceva cu pai...e si el prezent la datorie....

Daca ti-a placut reteta noastra "COCKTAIL DE CAFEA CALDUT" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

diaconta 1

21.10.2010, 08:35

Adasevule de ce nu vii si tu in cafeneaua noastra vesela?

diaconta 1

21.10.2010, 08:35

@Mihaela,picioarele apar cand mi se nazare

elena1988 1

11.02.2011, 17:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cappucino aromat