Se fac rapid, usor si sunt deosebit de gustoase !
Poftiti, serviti si va convingeti !
Spalam si taiem in felii ciupercile si separat si ardeiul iute. Rupem cate o bucata de folie, cam de 1m, o impachetam in doua, asezam pe o jumatate o mana de ciuperci, le stropim cu sos de soia, punem cateva 2 bucatele de unt si o feliuta de ardei si cealalta jumatate o pliem peste. In chidem buzunarele pe laterale, rasucind folia de doua ori. Din aceasta cantitate optinem 4 buzunare.
Pregatim gratarul si cand este bine incins, punem buzunarele. Le lasam 10’ pe o parte, 10 pe alta. Ele se vor umfla ca niste permute, dar daca sunt bine inchise, tot sosul ramane in interior.
Cu grija, sa nu ne ardem, desfacem buzunarele si le golim intr-un bol. Vom avea ciuperci deliciose cu un gust aparte, pe care le sevim alaturi de fripturi sau gratare.
Pofta buna !