Buzunare cu ciuperci la gratar

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2010 | 6835 vizualizari

 

Se fac rapid, usor si sunt deosebit de gustoase !
Poftiti, serviti si va convingeti !

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 ardei iute
  • 50g unt
  • Sos de soia
  • Folie de aluminiu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunare cu ciuperci la gratar:

Spalam si taiem in felii ciupercile si separat si ardeiul iute. Rupem cate o bucata de folie, cam de 1m, o impachetam in doua, asezam pe o jumatate o mana de ciuperci, le stropim cu sos de soia, punem cateva 2 bucatele de unt si o feliuta de ardei si cealalta jumatate o pliem peste. In chidem buzunarele pe laterale, rasucind folia de doua ori. Din aceasta cantitate optinem 4 buzunare.

Pregatim gratarul si cand este bine incins, punem buzunarele. Le lasam 10’ pe o parte, 10 pe alta. Ele se vor umfla ca niste permute, dar daca sunt bine inchise, tot sosul ramane in interior.

Cu grija, sa nu ne ardem, desfacem buzunarele si le golim intr-un bol. Vom avea ciuperci deliciose cu un gust  aparte, pe care le sevim alaturi de fripturi sau gratare.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci