Foarte buni! M-am inspirat de la Simona
Carnea tocata se amesteca cu condimentele, usturoiul strivit, ceapa calita in ulei de masline (se fac chiftele mai mari, trebuie sa aveti in vedere cat de mare e chifla).
Chiftelele de burgeri de pun pe gratarul uns cu ulei de masline,se lasa sa se prajeasca pe ambele parti la foc potrivit (sa nu se arda).
Se scot pe o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra punem feliile de cascaval si le da la cuptor pentru circa 5-7 minute.
Chiflele se pot incalzii in cuptor sau daca le-ati pregatit atunci si sunt calde, se taie in doua, dar nu de tot.
Se pune o frunza de salata, bucati de castraveti taiati pe lung, cate o bucata de burger cu cascaval (daca este prea mica bucata puneti cate doua), felii de ceapa rosie si sosurile.
Se servesc cu cartofi la cuptor sau prajiti.
Pofta buna
reteta de chifle: http://www.bucataras.ro/retete/chifle-pentru-burgeri-76186.html