Burgeri cu ton

de laylalala in Ton, 24 Noi 2010 | 6518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 gr ton din conserva, maruntit, cu tot cu zeama, 
  • 50 gr porumb boabe (din conserva)
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou
  • 3 linguri ketchup
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • 1 lingurita busuioc uscat, maruntit
  • sare, dupa gust
  • faina
  • 2-3 linguri ulei de palmier
  • cascaval Cheddar
  • cascaval pentru Cheeseburger Hochland
  • chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri cu ton:

Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru chiftea.Formeaza din compozitia obtinuta 4 chiftele usor plate.Da chiftelele prin faina. Incinge uleiul de palmier intr-o tigaie apoi adauga chiftelele si prajeste-le pe fiecare parte pana cand se rumenesc . Scoate chiftelele pe o hartie pentru a se scurge uleiul in exces.

Pentru servire, aseaza o jumatate de chifla pe o farfurie. Aseaza o felie de cascaval Hochland apoi o chifla iar in final o felie de cascaval Cheddar. Incalzeste fiecare portie in cuptorul cu microunde pana cand se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton, ardei si masline