Se amesteca apoi cu ulei, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 220 de grade 20-25 de minute, pana devin crocanti.
Se fierbe oul 6-7 minute, se clateste sub jet de apa rece, se curata, apoi se taie in sferturi.
Pentru dressing, se taie ceapa verde rondele si se adauga intr-un bol. Se piseaza usutroiul si se amesteca cu mustarul, frunzele de tarhon, mierea, 1 lingura otet, 3 linguri ulei, sare si piper. Se amesteca bine.
Pentru sos, se amesteca 1/2 ceapa rosie tocata marunt cu maioneza, sosul Worcestershire, castravetii murati, tocati, chivesul tocat si caperele.
Se gatesc burgerii conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se fierbe fasolea 4 minute, in apa fierbinte, apoi se clateste sub jet de apa rece.
Se taie salata, in bucati mici, daca frunzele sunt prea mari si se amesteca cu fasolea, 1/2 ceapa rosie tocata julienne si castravetele curatat de seminte si taiat felii. La final, se adauga dressingul si oul fiert si se amesteca usor.
Se servesc bugerii si cartofii cu sos si salata imbracata in dressing.
Se gatesc ouale in apa fierbinte, 6 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece.
Se fierbe fasolea in apa fierbinte, 4 minute. Se scurge.