Bundas Kenyer (paine cu ou)

de bianca92 in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2014 | 7701 vizualizari

 

Cand eram mica bunica imi facea asta foarte des la micul dejun. Si e extrem de bun daca bei si o ceasca calda de ceai cu miere si lamaie langa paine :X

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare dupa gust
  • cateva felii de paine
  • 1/4 cana ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bundas Kenyer (paine cu ou):

Oula se bat foarte bine cu furculita si se adauga sarea.

Se pune uleiul la incins.

Pe rand, inmuiem o felie de paine in ou si o punem in tigaie.

Lasam sa se prajeasca pe ambele parti pana devin aurii (circa 1-2 minute pe o parte).

Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un servetel sa absoarba uleiul si se serveste cu ceai cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bundas Kenyer (paine cu ou)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea