Bulgari de conopida

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 3180 vizualizari

 

Bulgari de conopida

 

INGREDIENTE

  • o conopida 
  • 4 oua
  • faina 
  • sare
  • pesmet
  • ulei
  • 200ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari de conopida:

Preparare Bulgari de conopida

Punem conopida la fiert cu putina sare si laptele. Oo lasam sa fiarba pana intra unghia in ea ,nu sa se sfarame. Cand este gata o scoatem si o scurgem si o despartim in buchetele mai mici 

Batem oul ca pentru omleta ,adaugam sare si fiecare buchetel de conopida il strangem bine in mana ca sa scoatem surplusu de apa, dupa care le dam pe fiecare mai intai prin faina ,dupa care prin ou si la sfarsit prin pesmet ,facem mai intai toate bucatile la fel. Dupa ce am terminat le punem la prajit in ulei

Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a scoate surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

jolygina 1

19.08.2011, 09:45

nu nu sunt dulci au sare si piper daca vrei poti sa pui dar cum piticul meu manaca si el eu am renuntat la piper ,dar am pus sare

mamaieelena 1

28.08.2011, 23:00

vreau si eu o portie

jolygina 1

28.08.2011, 23:06

cum sa nu mamica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu ardei