Bulgarasi cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 5037 vizualizari

 

Combinatia de branza - alune- busuioc e ... waw! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • 100 g branza se vaci
  • 50 g smantana grasa
  • o mana de alune ( de preferat nesarate )
  • un fir de ceapa verde
  • busuioc maruntit
  • marar verde maruntit
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu Miez de lapte:

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele si a deveni mai ferma.

Modelam bilute de branza peste care presaram busuioc maruntit si marar verde , tocat. 

Servim crema ca atare,  sau intinsa pe felii de paine usor prajita.  

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

14.05.2013, 19:20

Ce idee grozava Inisor! Combunatie beton!

babi5 1

19.06.2013, 18:51

Mihaela11_jo 1

03.09.2013, 20:27

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati