Budinca Paula

de Bunica in Dulciuri, 15 Iul 2011 | 5335 vizualizari

 

Vazand cu cata placere mananca nepotul meu Budinca Paula cumparata, am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri amidon alimentar fin de la Dr. Oetker
  • 400 ml. lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g. unt
  • 1 lingura cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Paula:

Am pregatit doua cratite mici. Am pregatit in fiecare cate o lingura de zahar, o lingura de amidon, la una din ele am pus o lingura de cacao si cate 200 ml. lapte in fiecare. Le-am pus pe foc pe rand: intai cea cu cacao si apoi pe cea simpla. Le-am fiert la foc potrivit circa 7-8 minute amestecand tot timpul ,sa nu se prinda.Se fierb pana dand cu lingura ,ramane semn in urma. Se iau de pe foc , se pun cate 25 g. unt si cate o jumatate de plic de zahar vanilat la fiecare ameastecandu-se bine.

Eeee si acum se pune in pahare alternativ : o lingurita simpla ,una cu cacao si tot asa pana se termina.

A fost foarte apreciata de nepot si bunica multumita ca el a mancat cat de cat sanatos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Paula" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oameni de zapada