Budinca la cuptor

de LC in Dulciuri, 3 Oct 2012 | 7128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g telemea vaca ( asta am avut eu in casa, puteti pune ce tip de branza doriti)
  • 10 linguri de zahar
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 600 grame paste
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la cuptor:

Fierbem pastele in apa clocotita cu ulei si sare. Dam branza prin razatoare, coaja de lamaie, spargem ouale unul cate unul si amestecam. Adaugam esenta, zaharul vanilat, smantana si zaharul. Ungem tava cu unt. Pastele le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Punem pastele in tava si peste compozitia obtinuta ( eu le amestec un pic cu lingura in tava direct sa fiu sigura ca patrunde peste tot branzica). Lasam la cuptor la foc mediu 45-50 de minute. O servim asa simpla sau cu dulceata :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu branza, spaghete si nuci, caramelizata