Budinca din taitei de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2012 | 5498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei de orez (mai lati)
  • 2 pumni mari de mazare(din congelator am pus eu)
  • 2 pumni mari de ciuperci taiate(tot din congelator)
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua
  • 2 felii friptura porc(se poate pune si sunca presata,pastrama din piept de pui,etc-ceva preparat,nu carne cruda)
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un varf de lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • unt pt. uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din taitei de orez:

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.Mazarea se fierbe in apa cu sare.Ciupercile taiate cubulete se calesc in ulei pana se evapora apa care au lasat-o.Carnea se taie cubulete.

Ouale se bat si se amesteca cu smantana,cascavalul si condimentele.Apoi se adauga pastele,mazarea,carnea,ciupercile si se omogenizeaza bine.

Amestecul se toarna apoi intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se incheaga oul si se rumeneste putin(cam 45 min.am tinut eu)

Am servit cu ketchup deasupra.

TIPS-URI

1

Cantitatile nu sunt batute in cuie.Eu am facut mai mult dupa ochi.Puteti schimba ingrediente si sa puneti ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla