Budinca din foietaj cu piure de cartofi si branza

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2012 | 5499 vizualizari

COMENTARII (41)

Merisor 1

16.09.2012, 12:06

Da Cris, dupa 12 se trezesc duminica toti trei

Merisor 1

16.09.2012, 12:07

Vino Laly!

Lorra 1

16.09.2012, 12:21

Rocsi 1

16.09.2012, 12:26

Mmmmm chiar buna!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 12:53

Faina

Merisor 1

16.09.2012, 13:25

multzu, fetele!

scortisoara 1

16.09.2012, 13:56

foarte interesant! si tare bun!

Lau 1

16.09.2012, 13:58

buna

Merisor 1

16.09.2012, 14:18

Sortisoara

adry88 1

16.09.2012, 14:18

place

Merisor 1

16.09.2012, 14:19

Laurenta
Eduard

laura_n 1

16.09.2012, 14:47

acum am reusit sa poftesc si eu la o portie

Merisor 1

16.09.2012, 15:04

Laura, dupa ce ai poftit la prajituri, asta nu mai are gust

ANNA_46 1

16.09.2012, 20:03

As servi si eu o feliuta

iry-gabriela 1

16.09.2012, 21:06

o felie si la mine

RuxyRux 1

16.09.2012, 21:09

Foarte buna trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza sarata