Budincă din carne de pui

de Adi75 in Pui, 20 Iul 2014 | 2640 vizualizari

 

În sfârșit am găsit o bunătate de mâncare pentru mofturosi ... Eu sunt tare mândră de mine ;) si ei foarte multumiți de " ce-a mai buna mâncare din lume " !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne fiarta de pui
  • 5 oua
  • 300 gr smantana
  • 2 linguri pesmet
  • sare , piper
  • marar si pătrunjel tocat
  • pentru uns tava puțin unt + o lingura de pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă din carne de pui:

Într-un castron batem ouăle cu smântână, adăugăm sarea, piperul, praful de copt, verdeața tocata si pesmetul. Carnea se taie cubulete si se pune in sosul de mai sus amestecând încă puțin. Ungem tava cu unt si presăram cu pesmet (o lingură)

Budinca se coace la o temperatura de 170 grade dimp de 45-50 minute.

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu o salata .

2

Se poate servi calda dar e buna tare si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ciobotaru_laura 1

20.07.2014, 21:30

ciobotaru_laura 1

20.07.2014, 21:31

Arata foarte bine!

Adi75 1

24.07.2014, 23:13

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu legume si mozzarella