Am citit pe undeva ca ste varianta braziliana a budincii noastre cu zahar ars.Este foooarte dulce dar tare buna.Si se face rapid si usor.Nu am poza frumoasa de final pentru ca nu am avut rabdare sa se raceasca
Punem intr-o cratita pe care o putem baga la cuptor,zaharul cu apa,la foc mic.Rotim continuu cratita pentru a nu se arde zaharul si pentru a a tapeta peretii cu zaharul ars.Avem grija sa nu se arda,sa prinda doar o culoare aurie.
Intr-un blender punem laptele condensat,ouale,vanilia si lichiorul dupa gust si mixam cateva clipe pana se omogenizeaza compozitia.Umplem cutia de la laptele condensat cu lapte si adaugam in blender si mai mixam cateva clipe.Compozitia o turnam in cratita cu zaharul ars racit,punem cratita in alt vas cu apa care ajunge pana la jumatate cratitei si dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit,cam 45minute.Scoatem si lasam sa se raceasca cateva ore,apoi rasturnam pe o farfurie,cu grija.Eu nu am avut rabdare sa las la racit,asa ca nu am poze frumoase cu finalul