Budinca de taitei cu branza sarata

de Sidy in Paste, 31 Aug 2010 | 16827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g cas de oaie sau branza telemea
  • 200 g sunca
  • 5 oua
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • marar verde
  • condimente Barbeque
  • sare
  • piper
  • boia
  • menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de taitei cu branza sarata:

Se fierb pastele conform retetei de pe punga .

Branza se rade, sunca se taie cubulete. Ouale se bat bine de tot, rosia si ardeiul se taie si ele cubulete.

O tava se captuseste cu hartie de copt si se unge cu putin ulei.Se adauga pastele fierte, apoi branza, sunca, rosia si ardeiul, frunzele de menta, condimentele si mararul verde tocat.

Ouale batute bine se pun deasupra si se introduce tava la cuptor pina prinde putina crusta deasupra.

Se portioneaza si se serveste.

TIPS-URI

1

Daca doriti , la servit se poate adauga smantana sau kechup...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, feta si rosii cherry