Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter

de Panacris in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 4528 vizualizari

 

Un dulce minunat ce ne amintește de copilărie;)

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli de la Amway cca. 300 g,
  • brânză Cevafin de la Delaco cca. 250 g,
  • telemea de oi cca. 100 g,
  • ouă 3 bucăți,
  • dulceață de morcovi a la Panacris (vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) cca. 300 g,
  • sâmntână cca. 100 g,
  • coaja de la 1 lămâie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter:

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj. Între timp se amestecă brânza cu telemeaua, smântâna, ouăle, dulceața de morcovi( rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html) și coaja de lămâie. După ce s-au fiert pastele, se scurg de apă și se amestecă cu amestecul de brânză.  Vasul Zepter rece, se tapetează cu foaie de pergament, se pune budinca de paste, se acoperă cu capacul, se pune la foc mediu cca. 10 minute, până ce acul de la termocontrol ajunge în zona verde. Se oprește focul, apoi cam la 5 minute se ridică capacul, se sterge cu un șervețel absorbant aburul format pe capac. După cca. 25 de minute, budinca e gata. Se servește caldă sau rece cu adaos de dulceață de morcovi după gustul fiecăruia. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

artistique 1

28.07.2013, 21:18

foarte interesant suna aceasta reteta, cred ca am sa o incerc si eu !

babi5 1

20.08.2013, 13:58

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 08:53

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise