Budinca de paste

de Constelatialeu in Paste, 3 Aug 2014 | 17558 vizualizari

 

Nici dupa asta nu ma dau in vant,dar mai mananc din cand in gand......

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Divella
  • 100 g branza de oaie,veche
  • 100 g branza de capra
  • 3 oua
  • 85 g unt
  • 2 felii de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste:

Mai intai punem pastele la fiert,cand apa clocoteste adaugam pastele si le lasam 6 minute,apoi le scurgem de apa.Separat amestecam cele doua tipuri de branza,dupa ce le-am dat pe razatoarea mare,adaugam ouale si untul si omogenizam,la sfarsit amestecam si pastele.Ungem un vas de yena cu unt si rasturnam compozitia in vas.Deasupra asezam fasioare de cascaval.....Dam vasul la cuptor cca 30 min.Se serveste atat calda sau rece,cu dulceata ,smantana sau simpla.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de oaie