Budinca de paine cu branza sarata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2017 | 5840 vizualizari

 

Din ciclul 3 R  sau cum sa faci sa nu arunci paine si sa iasa un mic dejun bun, cald pentru cei dragi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine veche ( de 2 zile...)
  • 11 lingurita unt
  • 300 g branza de vaci maruntita ( telemea)
  • 150 g sunca de casa
  • 1 salota taiata felii
  • 6 oua
  • 400 ml lapte
  • sare, piper dupa gust
  • 3-4 sufite de salata verde
  • 3-4 felii de cascaval
  • o ceasca de lapte batut 1% grasime ( 30 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu branza sarata:

O tava de yenna se unge cu unt.  Painea veche se rupe bucati si se asaza in tava cat mai compact. Peste paine, se pune sunca taiata bucati mici, branza rasa, feliile de salata, salota taiata feliute. Se preseaza usor toate. Din 400 ml lapte, lapte batut, sare, piper si oua se face o compozitie care se toarna in doua etape, pentru a fi cuprinsa toata. La final, se asaza feliile de cascaval si se pune tava la cuptor pentru 25 minute.  Cat este calda, se poate presara cu parmezan sau alta branza dorita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui