Budinca de ovaz cu Chai, miere si Tahini

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 24 Mar 2016 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • sare
  • 40 grame fulgi de ovaz
  • 1 lingrurita mix pentru Chai (mix de ceai negru cu condimente)
  • 1 lingrura miere
  • 1 lingurita Tahini (pasta de susan)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu Chai, miere si Tahini:

Se fierbe laptele. Se adauga fulgii de ovaz si sare, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba pana cand budinca devine cremoasa. Se opreste focul, se adauga mierea, mixul pentru Chai si Tahini. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu Chai, miere si Tahini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu praz si branza Roquefort cu blat crocant de alune