Budinca de dovlecei cu oua de prepelita

de Mitinita in Mancaruri de legume, 26 Oct 2017 | 2656 vizualizari

 

Budinca de dovlecei cu oua de prepelita este o reteta simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 24 oua de prepelita
  • 70 g faina
  • 1 praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 20 g unt
  • 200 g cascaval ras
  • piper, dupa gust
  • sare, dupa gust
  • 50 g pesmet
  • 1 lingura de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu oua de prepelita:

Dovleceii se spala, se taie capetele, apoi se feliaza. In tava se pune uleiul si se presara pesmet. Se asaza feliile de dovlecei.
Se amesteca ouale, faina, untul topit, laptele, sarea, praful de copt si usturoiul cu piper. Se toarna compozitia peste feliile de dovlecei.
Deasupra se presara cascavalul ras.
Se da tava la cuptor, cam o ora la foc mediu.
Se serveste calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane