Budinca de broccoli

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 26119 vizualizari

 

Trebuie sa recunosc ca aceasta bunatate a fost pregatita in totalitate de iubitul meu care mi-a facut o surpriza tare frumoasa intr-o dupa-amiaza cand tocmai ajunsesem acasa de la munca:D...eu am ajutat doar la mancat:))) si la pozat preparatul final :D

 

INGREDIENTE

  • broccoli
  • 250 gr smantana
  • 2 oua
  • unt pentru uns tava
  • 200 gr telemea
  • sare
  • cascaval Sofia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de broccoli:

Broccoli se spala bine si se rupe buchetele.

Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala, iar cand apa incepe sa fiarba se pun buchetelele de broccoli si se oparesc aprox 10-15 minute.

Se scot buchetelele cu ajutorul unei palete pentru a se scurge de apa.

Se unge o tava cu unt si se pun buchetelele.

Intr-un bol se bat ouale cu smantana si sare dupa gust.

Se toarna aceasta compozitie peste broccoli apoi se presara telemeaua rasa.

Se da la cuptor la foc mic pand cand compozitia se leaga si se rumeneste frumos.

Inainte cu 15 minute sa fie gata, scoatem tava si presaram cascavalul ras.

Va doresc pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

laura_n 1

25.01.2014, 16:53

biig like! si pt gest si pt preparat!

deyutzky 1

25.01.2014, 17:21

Laurici Saru`mana!

mihaelam90 1

26.01.2014, 23:04

Bravo lui! Felicitari si sa mai faca si cu alte ocazii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf