Budinca cu paste si carne tocata

de Bucataras Medi in Fusilli, 7 Oct 2015 | 5776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste fusilli
  • 600 g carne porc
  • 4 ardei kapia
  • 4 rosii mici
  • 7 oua
  • 250 g iaurt gras
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • unt pentru uns tava
  • 3 oua
  • sare
  • ulei pentru sotat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste si carne tocata:

Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un jet de apa rece.
Le lasam sa se scurga de apa intr-o strecuratoare.
Separate,tocam carnea.
Incingem ulei intr.o cratita mai inalta si sotam ardeiul kapia taiat cubulete.
Adaugam carnea tocata si tinem pe foc pana ce aceasta isi schimba culoarea avand grija sa amestecam din cand in cand.
Dam rosiile prin razatoare ,indepartand astfel cojile ,iar apoi dam prin sita .
Sucul rezultat il adaugam peste carne si lasam la foc mediu circa 10 min.,pana ce scade.Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.Adaugam pastele si amestecam.Adaugam iaurtul si amestecam.Batem bine ouale si le incorporam in amestecul de mai sus.Adaugam si laptele si amestecam.Potrivim dupa gust de sare si piper.Ungem o tava cu unt si punem amestecul.Nivelam cu ajutorul unei linguri.Batem cele 3 oua cu un praf de sare si le adaugam deasupra budincii.Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade si tinem pana cand budinca este bine facuta si frumos rumenita. Lasam sa se racoreasca si apoi feliem.Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mirela0911 1

08.10.2015, 09:19

Ce bunatate!

Gherca Daniela 1

08.10.2015, 10:10

buna, buna!

Rocsi 1

08.10.2015, 20:47

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu legume