Foarte gustoase !!!
Rosiile se spala si se taie in doua sau patru ( depinde de marimea lor).
Curatam usturoiul si il punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
Dupa cateva minute, adaugam tonul bine scurs de uleiul din conserva si amestecam, lasand la calit 2-3 minute.
Adaugam rosiile, potrivim de sare si piper si lasam la foc potrivit pana ce rosiile s-au copt. Adaugam apoi maslinele negre ( fara samburi).
Cand sosul este gata, stingem focul.
Separat punem o oala cu apa la fiert.
Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe cutie. Cand au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu rosii si ton.
Scamorza o dam prin razatoare.
Punem pastele in farfurie si presaram scamorza. Lasam un minut pana ce scamorza se topeste, presaram putin patrunjel verde si servim.
Pofta buna!