Poate un nume mai potrivit era budinca cu resturi reciclabile, dar parca nu suna prea bine. Ideea era sa folosesc restul de cozonac si de ciocolata ramas dupa sarbatori. Cozonacul taiat felii se usuca destul de repede si nu mai e la fel de bun si de multe ori am aruncat feliile uscate. Acum am ramas cu mai multe felii uscate si le-am pastrat in congelator pana cand am avut chef sa le folosesc. Cozonacul meu a fost cu fructe deshidratate si avea destul de multe stafide si chiar si migdale, fapt pentru care nu am mai adaugat suplimentar. La un cozonac cu nuca sau mac, la ingredientele pe care le-am folosit eu se pot adauga stafide, portocale sau alte fructe confiate.
Intr-un castron am pus laptele, ouale, vanilia si extractul de stevia si le-am batut cu o furculita, ca pentru omleta. Am adaugat cozonacul taiat cubulete, ciocolata si zmeura si am amestecat usor compozitia. Am pus la copt in 2 tavi de chec. Tavile mele sunt din silicon si nu a fost necesar sa le ung cu ulei. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a absorbit tot laptele si budinca s-a rumenit putin.