Budinca fiind in continuare pe lista noastra de mancaruri preferate, incerc sa fac variatiuni pe tema. Desi nu m-am abatut mult de la reteta pe care o fac de obicei, am adaugat un sos de capsuni, pe care l-am pregatit pe loc, ca pe un gem.
Intai am pus pastele la fiert cu un praf de sare si am pregatit compozitia pentru budinca: intr-un castron am amestecat branza cu zaharul, stafidele ouale si esenta de rom.
Am uns vasele pt cuptor cu unt (am folosit vase mici, dragute, pentru fiecare in parte).
Am scurs pastele fierte, le-am amestecat cu unt, pentru a nu se lipi intre ele.
Am asezat o parte din paste, am turnat o parte din crema de branza, am acoperit cu un alt strat de paste si deasupra crema de branza ramasa. Am lasat budinca la cuptor pana s-a rumenit usor de tot.
Capsunile le-am pus intr-o craticioara pe foc cu putin zahar si le-am lasat doar putin sa fiarba.
Am servit fiecare budinca cu sos de capsuni.
Simplu ca buna ziua!