mi-a starnit multa curiozitate reteta Nadinei;cum sa obtin un desert din felii de paine !si uite asa , astazi , toata ziulica am ''zdrancanit ''oalele prin bucatarie ! sa vedeti ce-a iesit !
Se bat 4 oua cu 2 linguri de zahar, adaugam laptele si incepem sa inmuiem feliile de paine;ungem bine tava de aragaz cu ulei si tapetam cu pesmet;incepem sa asezam feliile in tava in asa fel incat sa nu ramana spatii libere intre ele; pregatim crema de branza:amestecam branza cu zaharul, stafidele, galbenusurile si coaja de lamaie; asezam jumatate din compozitie peste feliile de paine , apoi urmatorul strat de paineinmuiat in lapte peste care intindem ultimul strat de branza; acoperim cu inca un strat de paine , razuim margarina deasupra si asezam cele 4 albusuri batute suma deasupra; dam la cuptor pt. 35 min
1
albusurile se pot incorpora in crema de branza si atunci deasupra se torna putin lapte amestecat cu 1 lg de branza;