Un desert tare bun si aromat, doar cu ce am gasit prin frigider si camara!
Se iau chiflele si se rup bucatele mici intr-un bol. Intr-o craticioara punem laptele impreuna cu zaharul sa se incalzeasca atat cat sa se dizolve zaharul. Se toarna laptele peste bucatile de chifle pentru a se inmuia. Transferam totul intr-o tava unsa cu unt. Separat se smesteca iaurtul, smantana si laptele impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, ouale si coaja de portocala bine bine pana se topeste zaharul. Se pun stafidele si se lasa amestecul cca 10 minute deoparte. Se toarna peste chiflele din tava si usor amestecam putin compozitia. Se curata portocala de coaja si se taie bucatele mici. Se aseaza deasupra si se apasa putin pentru a intra in compozitie. Se da tava la cuptor la 180 de grade pentru cca 40-45 minute, sa se rumeneasca frumos deasupra si sa treaca testul scobitorii.
Se poate servi atat calda cat si rece! Pofta buna!