Budinca a la nasu'

de MIMI in Dulciuri, 28 Noi 2009 | 11330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de branza dulce
  • 4 oua
  • 500 gr spaghete
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 200 gr stafide
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingurita de coaja de lamaie rasa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca a la nasu':

Se pun la fiert pastele si intre timp se pregateste branza.

Branza se amesteca cu ouale, zaharul, stafidele, zaharul vanilinat, coaja de lamaie.

Dupa ce au fiert pastele se scurg bine de apa si se trec printr-un jet rece de apa.

Apoi se amesteca cu branza.

Se dau la cuptor pt. aprox.45-50 min, pana se rumeneste deasupra. Se serveste rece cu un pahar de coca cola. Bine, nu rumenita chiar ca la mine. Eu am exagerat putin:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca a la nasu'" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Michelle 1

28.11.2009, 23:05

bune rau...mmm

liana_geicu 1

29.11.2009, 18:19

vreau si eu o portie, mie imi place asa mai rumenita...asa ca ...daca tie nu iti place...poti sa mi-o expediezi mie!

MIMI 1

29.11.2009, 21:10

Sotul meu o vrea asa mai rumenita.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort de Dragobete, cu doua creme si inimioare