Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi

de violeta30 in Paste, 9 Apr 2018 | 2132 vizualizari

 

Bunatati de Paste ! Sau dupa Paste :) 
Daca va ramane friptura puteti sa faceti o bunatate de paste ;) asa cum am pregatit si eu.

 

INGREDIENTE

  • friptura ramasa
  • 1/2 pachet de paste Bucatini
  • ciuperci fripte la gratar
  • 75 g branza Camembert
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri de smantana
  • 3 linguri ulei
  • 100 g cascaval afumat
  • apa
  • sare
  • condimente in functie de preferinte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi:

Taiem friptura feliute subtiri (eu am avut pastrama de oaie si carne de porc), ciupercile la fel si le punem la calit in ulei, peste care vom adauga o ceasca de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba si sa scada apa.

Intre timp pregatim pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Cand a scazut apa la friptura. adaugam branza camembert, smantana si pasta de tomate. Lasam sa fiarba 5-10 minute si punem si condimentele. Adaugam pastele, peste care vom pune cascavalul razuit. Amestecam bine si lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor