Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească

de Bucataras in Pui, 3 Dec 2013 | 3111 vizualizari

 

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de effect.

 

INGREDIENTE

  •  2 pulpe de pui
  • țelină
  • făină
  • dovlecei
  • rucola
  • ceapă roșie
  • pulpe de roșii
  • roșii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească:

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect. 
Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la jumătatea osului. Se îndepărtează pielea. Se dezosează puiul. Se repetă operațiunea și cu cealaltă pulpă. Apoi se taie carnea în bucăți. Se pune carnea într-un vas, se presară puțină făină peste. Apoi se adaugă ulei și se pune la prăjit într-o tigaie încinsă. Când puiul este aproape gata, se adauga și puțină sare. Se scoate puiul și se pune la strecurat.
 
Se taie dovleceii în bastonașe. Se folosește doar partea exterioară a dovlecelului. Se curăță ceapa și se toacă. Se taie și câteva crenguțe de țelină. Frunzele se vor folosi pentru decor. Se taie si roșiile în bucăți medii. Într-o tigaie se pune ulei la încins, se pune mai întâi ceapa, apoi țelina la călit. Se toacă un usturoi mărunt. Apoi se adaugă roșiile. Se adaugă piper macinat. Apoi se pune și carnea peste ele. La final se pun și dovleceii cu coajă. Când este gata, se pune și ruccola. Se adaugă și ulei de măsline.
 
Între timp se taie miezul dovleceilor sub formă de bastonașe și se prăjesc cu puțin cimbru. Se adaugă și puțin vin alb. Se piperează și când e gata se scot la scurs pe un șervet de hărtie. Se gusta carnea și se mai adaugă sare și piper dacă este nevoie. Se pune un inel de metal pe o farfurie. Lângă el se așază bastonașele de dovlecei prăjiți. Se așază o pulpă peste dovlecei. În inelul de metal se pun legumele. Se decorează cu puțin ulei și oțet balsamic. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (3)

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 22:32

ce bunatate !

MotanLaOale 1

03.12.2013, 22:38

Ina 1

03.12.2013, 22:44

asta da!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante KFC (reteta video)