Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească

de Bucataras in Pui, 3 Dec 2013 | 3551 vizualizari

 

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de effect.

 

INGREDIENTE

  •  2 pulpe de pui
  • țelină
  • făină
  • dovlecei
  • rucola
  • ceapă roșie
  • pulpe de roșii
  • roșii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească:

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect. 
Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la jumătatea osului. Se îndepărtează pielea. Se dezosează puiul. Se repetă operațiunea și cu cealaltă pulpă. Apoi se taie carnea în bucăți. Se pune carnea într-un vas, se presară puțină făină peste. Apoi se adaugă ulei și se pune la prăjit într-o tigaie încinsă. Când puiul este aproape gata, se adauga și puțină sare. Se scoate puiul și se pune la strecurat.
 
Se taie dovleceii în bastonașe. Se folosește doar partea exterioară a dovlecelului. Se curăță ceapa și se toacă. Se taie și câteva crenguțe de țelină. Frunzele se vor folosi pentru decor. Se taie si roșiile în bucăți medii. Într-o tigaie se pune ulei la încins, se pune mai întâi ceapa, apoi țelina la călit. Se toacă un usturoi mărunt. Apoi se adaugă roșiile. Se adaugă piper macinat. Apoi se pune și carnea peste ele. La final se pun și dovleceii cu coajă. Când este gata, se pune și ruccola. Se adaugă și ulei de măsline.
 
Între timp se taie miezul dovleceilor sub formă de bastonașe și se prăjesc cu puțin cimbru. Se adaugă și puțin vin alb. Se piperează și când e gata se scot la scurs pe un șervet de hărtie. Se gusta carnea și se mai adaugă sare și piper dacă este nevoie. Se pune un inel de metal pe o farfurie. Lângă el se așază bastonașele de dovlecei prăjiți. Se așază o pulpă peste dovlecei. În inelul de metal se pun legumele. Se decorează cu puțin ulei și oțet balsamic. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]