Brutti ma buoni ( uriti dar buni)

de - Andreea - in Prajituri, 6 Ian 2012 | 3356 vizualizari

 

poza e neclara, stiu...imi pare rau...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr alune de padure prajite
  • 150 gr zahar
  • 2 albusuri de ou
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brutti ma buoni ( uriti dar buni):

Alunele se zdroesc, dar nu in bucati foarte mici...

Cu ajutorul unui mixer se bat albusurile pina devin o spuma tare.

Separat se amesteca alunele cu vanilia si zaharul, apoi se adauga albusurile si se amesteca foarte bine.

Compozitia se pune intr-o tigaie antiaderenta si se pune la aragaz pe flacara la foc foarte mic, amestecind continuu cu o lingura de lemn. Se ia de pe foc cind compozitia are o culoare usor maro si lucioasa...

Se ia cu ajutorul unei lingurite din compozitie si se pun pe o tava acoperita cu hirtie de copt. Se coc pentru circa 15 minute la cuptorul preincalzit, la 165 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brutti ma buoni ( uriti dar buni)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pelincutele Domnului