Bruschete cu ton

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2012 | 23005 vizualizari

 

Simplu, rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii franzela
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 100g cascaval
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei masline
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton:

Painea se prajeste pe ambele parti prin ce metoda va place.

Se freaca feliile prajite cu usturoi.

Se pun feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se desface conserva de ton, se scurge de ulei si se repartizeaza uniform pe feliile de paine.

Se rade cascavalul si se presara deasupra tonului pe feliile de paine.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute pana se topeste cascavalul.

Rosiile se taie marunt si se amesteca cu uleiul de masline, oregano, sare si piper.

Se scot feliile din cuptor si se presara pe fiecare amestecul de rosii.

Se servesc calde dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete la cuptor