Bruschete cu Miez de Lapte

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 3074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine (aprox 12 felii)
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • masline rondele
  • branza calcica Miez de Lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu Miez de Lapte:

Feliile le taiem rondele cu un pahar.

Tapetam o tava cu hartie de copt, punem rondelele de paine si le dam la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa ce le scoatem le frecam bine cu usturoi (vor fi de ajuns 2 catei taiati in jumatate) restul de usturoi il tocam marunt, dupa care le stropim cu ulei de masline.

Branza o taiem felii si punem cate o felie pe fiecare rondea.

Rosiile le taiem marunt, le amestecam cu usturoiul tocat, adaugam sare, piper si busuioc si amestecam.

Acest continut il distribuim pe fiecare felie de branza in mod egal, adaugam masline si mai dam tava la cuptor pt aprox 10 min la foc mic.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta Cu Masline si Cascaval