Sunt sigura ca nici voi nu aveti timp mereu sa gatiti. Eu recunosc ca cel mai mult gatesc in weekend, iar in timpul saptamanii mereu caut sa fac ceva super rapid cand ajung acasa de la lucru. Caut sa mananc cat de cat mai sanatos dar nu intotdeauna imi si reuseste :). Aceste bruschete sunt destul de ok sa zic asa, sunt facute din paine de secara si cu ketchup de casa facut de mama mea cu legume din gradina.
Dupa cum sa sa vedeti si in poze e ceva super usor de facut si e gata in doar cateva minute, deci da, e pentru cei care nu au timp mult la dispozitie.
Punem painea feliata intr-o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincazlit la 200 de grade timp de catvea minute pana se prajeste painea pe o parte, apoi o intoarcem si pe cealalta parte si mai lasamcateva minute.
Nu trebuie uscata foarte tare.
Scoatem din cuptor si ungem feliiile de paine cu ketchup peste care asezam cascavalul si sunca si dam din nou tava la cuptor pana se topeste cascavalul si se prajeste putin sunca.
Si cam asta a fost tot.
Scoatem din cuptor si servim cald sau rece dupa preferinte.
Presaram deasupra condimente aromate dupa preferinte!
1
Daca nu aveti ketchup de casa puteti folosi un sos de rosii cu ardei, e bun si acela si adaugati condimente. Sau folositi ketchup din comert