Bruschete cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2013 | 5744 vizualizari

 

rapide, crocante si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine alba
  • 30 ml ulei de porumb
  • 50 gr. cascaval ras
  • sare aromata cu ierburi de Provence
  • piper alb
  • marar verde tocat
  • rosii tocate din conserva
  • cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu cascaval:

Decupam floricele din feliile de paine folosindu-ne de formele pentru biscuiti.

Le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ulei de porumb.

Presaram piper alb si sare aromata cu ierburi de Provence.

Dam tava pentru 5 minute la copt la temperatura moderata (170 grade).

Scoatem tava din cuptor, presaram cascaval ras si marar verde tocat si o dam din nou la copt pentru alte 5- 7 minute pana devin crocante si usor aurii.

La servire adaugam rosii tocate din conserva si masline.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue