Din feliile de paine am decupat cu forma pentru biscuiti, inimioare.
(Resturile de la feliile de paine nu le-am aruncat ci le-am asezat intr-o tava, le-am copt pana au devenit aurii, apoi le-am trecut prin robot, obtinand astfel pesmet.)
Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am tapetat tava cu hartie de copt.
Fiecare inimioara din paine am uns-o cu branza tartinabila, apoi am impartit feliile de cascaval Hochland in sferturi.
Pe fiecare inimioara am asezat cate un sfert din felia de cascaval feliat.
Am presarat seminte de chia si tarate de psillium (le-am folosit datorita proprietatii lor de a absorbi lichidul) iar deasupra am asezat cate o felie de rosie (fiecare rosie impartind-o in prealabil in 3).
Am presarat cascaval ras peste inimioare, apoi seminte de susan alb si negru, sare si piper dupa gust iar la final putin marar verde proaspat tocat.
Am dat tava la cuptor pentru 20 minute (170 grade).
Pofta buna!