Bruschete

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 7004 vizualizari

 

Imi plac foarte mult , dar pana acum nu le+am pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie potrivita
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat sau proaspat
  • 1 catel mare de usturoi
  • ulei de masline
  • 4 felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Feliile de paine se pun la prajitor sau in cuptor pana se rumenesc.

Se ung cu ulei si se freaca pe toata suprafata cu usturoiul taiat in jumatate.

Rosia se taie in jumatate, se scobeste de miezul moale cu seminte. Acestea se arunca sau se folosesc la alt preparat. Se taie restul de rosie cubulete mici, se amesteca cu putin ulei, sare , piper si busuioc.

Pe feliile de paine unse cu ulei si usturoi se imparte amestecul de rosii.

Se servesc imediat.

TIPS-URI

1

Usturoiul poate fi tocat foarte marunt si amestecat cu rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (19)

madi_marin 1

13.10.2010, 14:18

mihaela.....cu lamaie nu am incercat.... cand mergeam la munte....dimineata imi comandam intotdeauna bruschete si ceai.....imi placeau la nebunie .....

madi_marin 1

13.10.2010, 14:21

corina....cand mai fac ...te invit....

kamy 1

13.10.2010, 22:45

5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii