Pentru reteta asta incredibil de delicioasa, care-mi da peste cap dieta...e de vina Madi :)))) si daaa, tocmai de ziua ei! Dar nu-mi pare rau... preparata cu ceva modificari, am servit-o alaturi de inghetata de vanilie si fructe de padure...o nebunie si-o recomand din toata inima! E de top 10 al celor mai grozave deserturi :)))) Madi, te pup si-ti multumesc de inspiratie!
Am topit untul intr-un vas la foc mic apoi in el am topit ciocolata, am lasat sa se raceasca usor.
Ouale le-am mixat 3 minute cu zaharul brun si vanilia.
In crema de ciocolata inca calduta am pus untul de arahide si am amestecat.
Am turnat crema de ciocolata peste compozitia de ou si zahar si am mixat inca 2 minute, apoi am adaugat faina in ploaie.
In tava tapetata cu hartie de copt am turnat compozitia si am copt prajitura la 180 de grade pentru 35 de minute. Verificati cu scobitoarea, sa fie ferma prajitura dar totodata moale la interior( asta inseamna ca scobitoarea iese umeda).
Lasam prajitura pe un gratar la racit apoi o portionam si o servim dupa inspiratie :) Eu am ales inghetata de vanilie si fructele de padure.
Minunat de delicioasa!