Brownie

de AndraAli in Prajituri, 20 Iul 2014 | 2973 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 ml lapte
  • 280 gr faina
  • 2 praf de copt
  • PENTRU GLAZURA
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 50 ml frisca lichida
  • 50 gr unt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie:

1 .Se bate spuma untul cu zaharul.Topim ciocolata si o adaugam peste un treptat.

2. Adaugam unul cate unul ouale amestecand foarte bine.

3. Adaugam frisca lichida si treptat si laptele.

4. In prealabil amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste compozitie.

5.Tapetam tava cu hartie de copt, punem compozitia rezultata si o dam la cuptor incalzit la 180 de grade pentru 30-40 minute.

6.Glazura o facem topind toate ingredientele impreuna amestecand usor.

7.Cand prajitura e gata turnam glazura,lasam sa se raceasca iar apoi o taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

AndraAli 1

21.07.2014, 21:26

buna idee

Rocsi 1

21.07.2014, 21:49

Bine ai venit

AndraAli 1

22.07.2014, 11:57

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale