Broccoli cu ardei si ceapa rosie la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Oct 2014 | 6943 vizualizari

 

o mancarica usoara,de post si / sau de dieta.....

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli
  • 3 ardei grasi rosii
  • 2 cepe rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli cu ardei si ceapa rosie la tigaie:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa se taie rondele groase si se pune la sotat in tigaie in 2 linguri de ulei.

Ardeiul se taie fasii, apoi se adauga in tigaie peste ceapa si le calim impreuna cca 5minute.

Rupem buchetelele de broccoli de pe cotor, le spalam sub jet de apa rece si le adaugam in tigaaie peste legumele semi-calite.

Presaram sare si piper dupa gust, apoi adaugam cca 100 ml apa rece, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa se gateasca legumele la foc potrivit pana se inmoaie buchetelele de broccoli.

Portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu ardei si ceapa rosie la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la Multicooker